MENU
Menu
LET'S START WITH...
Geserveerd met aioli.
Ook glutenvrij mogelijk (4,50)
Truffelmayonaise, pittenmix, broadbeans, parmezaanse kaas en rucola.
Gebakken gamba’s in knoflook, soja-saus en bosui.
Carpaccio, tonijnsalade, serranoham, torpedogarnalen en gyoza’s van kip.
Ook voor 1 persoon mogelijk €16,50
5 gyoza’s van kip met teriyaki en kewpie mayonaise. (Ook vegetarisch mogelijk!)
Getrancheerde diamanthaas (rare) met pepersaus.
Licht geschroeide tonijn tataki, teriyaki, wasabi-mayonaise en sesam.
Huisgemaakte tomatensoep van pomodori tomaten.
Vraag naar onze huisgemaakte soep van de week!
Lauwwarme geitenkaas, gemengde salade, walnoten, peer, balsamico glaze en honing-mosterddressing.
Gefrituurde kipfilet, zoetzure komkommer, gemengde salade, kewpie mayonaise,
sesam dressing en teriyaki.
Klik op het pijltje
voor uitklappen.
Menu
HOOFDGERECHTEN
Kipfilet gewokt in spicy ketjap met wokgroenten.
Geserveerd in een papadum met pindasaus, atjar, taugé en zoetzure komkommer.
Burger van rundvlees, koolsla, kaas, bacon, rode ui en truffelmayonaise.
Gegratineerd met spek en brie.
Liever alleen met saus? 22,95.
Grain fed rumpsteak (250g), geserveerd met pepersaus.
Biefstukpuntjes gewokt in teriyakisaus met wokgroenten.
Beefsaté, kipfilet, rundvleesburger en spiesjes van garnaal. Met aioli en pepersaus.
Te bestellen vanaf 2 personen.
Gefrituurde witvis met remouladesaus en frites.
Verse zalmfilet, Oosters gelakt met teriyaki, sesam en bosui.
Tagliatelle, romige vissaus met anijs, zalm flakes en gamba’s.
+/- 450g, geserveerd met remouladesaus.
Tagliatelle met een romige saus van paddenstoelen en truffel.
Fondue van Emmentaler, Goudse kaas, Gruyère en truffel. Met brood en diverse groenten.
Oesterzwamburger, rode ui/tomaten compote, ijsbergsla en tomaat.
Gevuld met spinazie, geitenkaas en zongedroogde tomaten.
Vegan saté geserveerd in een papadum met pindasaus, atjar, taugé en zoetzure komkommer.
Side Dishes
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met frites en mayonaise. Something more?
Truffel Fries - 6,50
Met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
Groene salade - 3,50
Zoetzure komkommer - 3,50
Peper-/champignonsaus - 2,50
Titel dia
Schrijf uw onderschrift hierKnopTitel dia
Schrijf uw onderschrift hierKnopTitel dia
Schrijf uw onderschrift hierKnopTitel dia
Schrijf uw onderschrift hierKnop
Menu
DESSERTS
Sorbet van vers fruit, vanille-ijs, slagroom en aardbeiensaus.
Huisgemaakte crème brûlée.
Vanille-ijs, chocoladesaus en slagroom.
Appel crumble met gebrande crème patissière.
Huisgemaakte tiramisu met pandan, kokos en oreo.
Huisgemaakte brownie met een mousse van witte chocolade.
Geserveerd met witte chocolade ijs.
Frozen cocktail van citroen-ijs, wodka en prosecco.
Verassing van de chef!