Met makreeltapenade, kruidenboter en aioli.
Met makreeltapenade, truffelboter en aioli.
Lauwwarme geitenkaas, gemengde salade, walnoot, peer, balsamico glaze
en honing-mosterddressing.
Krokant gebakken kipfilet, gemengde salade, sesamdressing, kewpie mayonaise, zoetzure komkommer en teriyaki.
Truffelmayonaise, pittenmix, broadbeans, Reggiano en rucola.
Gebakken gamba’s in huisgemaakte saus van de chef.
Carpaccio, tonijnsalade, serranoham, torpedogarnalen en runderburgertjes. Ook voor 1 persoon mogelijk (14,50 EUR)
5 gyoza’s van kip met teriyaki en kewpie mayonaise.
Getrancheerde diamanthaas, medium- rare met pepersaus.
Gevuld met geitenkaas en truffelboter.
Klik op het pijltje
voor uitklappen.
Huisgemaakte tomatensoep van pomodori tomaten.
Vraag naar onze huisgemaakte soep van de week!
Lichtpikante kipfilet gewokt in ketjap met paprika, ui en champignons.
Geserveerd in een papadum met pindasaus, atjar, taugé en zoetzure komkommer.
Burger van rundvlees, truffelmayonaise, tomaat, gebakken ui, Goudse kaas en spek.
Gegratineerd met spek en brie. (Liever alleen een sausje: 21.50 EUR)
Grain Fed rumpsteak (250g) met truffelboter.
Biefstukpuntjes gewokt in truffel-teriyaki met ui, paprika, champignons en taugé.
Beefsaté, kipfilet, spareribs en spiesjes van garnaal. Met aioli en pepersaus. (Ook voor 1 persoon mogelijk: 25,50 EUR)
Tagliatelle met roomsaus van paddestoelen en truffel.
Fondue van Emmentaler, Goudse kaas, Gruyère en truffel. Met brood en diverse groenten.
Pulled jackfruit, BBQ saus, sla en tomaat.
Gevuld met paddenstoelen en prei.
Gefrituurde witvis met remouladesaus en frites.
Verse zalmfilet met dragonsaus.
Tagliatelle met romige saus, zalm en gamba’s.
+/- 450 gram, geserveerd met remouladesaus.
Side Dishes
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met frites en koolsalade. Something more?
Zoete aardappel friet - 7,50
Met truffel en Reggiano
Maiskolf met zeezout - 5,50
Groene salade - 3,50
Zoetzure komkommer - 3,50
Peper-/champignonsaus - 2,50
Sorbet van vers fruit, vanille ijs, slagroom en aardbeiensaus.
Huisgemaakte cremé brûllee.
Kaasplankje (chef’s selection) met membrillo en kletsenbrood.
Gyoza van appel, spekkoek, vanille-ijs en vanille saus.
Vanille ijs, chocosaus en slagroom.
Huisgemaakte brownie met een mousse van witte chocolade.
Chef's selection.
Huisgemaakte panna cotta van mango en passievrucht.
Frozen cocktail van citroen ijs, wodka en prosecco.
Benieuwd naar onze andere passie? Bekijk eens: www.thelionsdenpowerbreeds.com
Alle rechten voorbehouden | Echica